.../

Acasa

banner

Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal

 

SC ACS INSTAL SRL, proprietarul prezentului site, intelege si respecta importanta datelor dumneavoastra personale si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, precum si Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, ACS INSTAL SRL administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

1. Date personale
Nu cerem si nu avem nevoie de nici un fel de informatie in afara de cele specificate clar in legislatia romana si absolut necesare pentru emiterea in conditii legale a facturii fiscale si livrarea comenzii.
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite DOAR in scopul prelucrarii comenzii si emiterii facturii si nu vor fi cedate niciodata, sub nici un motiv, niciunei terte parti in scopuri publicitare sau in orice alt scop.

 

2. Ce date personale cerem si pentru ce le cerem?

 • Nume si prenume  - pentru emiterea facturii si pentru livrare (daca este cazul)
 • CNP - este necesar doar pentru facturarea pe persoana fizica
 • Adresa  - pentru emiterea facturii si pentru livrare (daca este cazul)
 • Numar de telefon  - pentru a va putea contacta in vederea confirmarii comenzii, dar si absolut necesar pentru livrare (daca este cazul)
 • Adresa de e-mail daca faceti comanda pe site sau prin e-mail  - din motive evidente, inerente comunicarii electronice

 

3. Este obligatorie comunicarea datelor personale?

Desigur ca nu, dar in acel caz nu avem cum emite factura in conditiile legii, asa ca nu avem cum onora comanda.

 

4. Comunicam datele tale personale catre alte persoane/firme?

NU, cu trei exceptii:

1) firma de curierat care trebuie sa va aduca produsele comandate (pentru ca daca nu le-am da informatiile privind cui si unde sa livreze comanda, evident ca livrarea nu s-ar putea face)

2) organelor si institutiilor statului roman, autoritati fiscale sau judiciare, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate,

3) in eventualitatea unor litigii, catre executori judecatoresti, birouri notariale sau de avocati, Biroului de Credit sau unor consultanti externi care ne acorda consultanta sau ne asista in exercitarea si apararea drepturilor in instanta.

 

5. Cat pastram datele personale ale clientului?

Pe durata prevazuta de legislatia romana privind arhivarea facturilor.

 

6. Care sunt drepturile dumneavoastra?

Conform legii, vă sunt garantate drepturile urmatoare:

 • de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, conform legii. Clientul accepta ca odata cu efectuarea unei comenzi catre ACS INSTAL SRL si/sau odata cu crearea unui cont de client pe unul dintre site-urile ACS INSTAL SRL, a citit, a inteles si este de acord cu toate prevederile expuse in Termeni si conditii de utilizare, precum si in Politica privind datele personale
 • de acces la datele dumneavoastra cu caracter personal. Va raportam de la bun inceput ca datele personale pe care vi le cerem sunt cele de la pct.2 de mai sus.
 • de intervenție, modificare, actualizare asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal. Dacă datele dumneavoastra personale sunt incorecte, aveți dreptul să ne cereți să le rectificăm.
 • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat. ACS INSTAL SRL nu foloseste sisteme de luare automata a deciziilor.
 • de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastra personale. ACS INSTAL SRL foloseste datele dumneavoastra personale DOAR in scopul prelucrarii comenzii, emiterii facturii si (dupa caz) al livrarii comenzii. Daca va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra (prevazute la pct.2) ne vom afla in imposibilitatea de a emite factura si de a va livra produsele. Comanda se anuleaza si datele dumneavoastra nu vor fi pastrate.
 • de a solicita ștergerea datelor personale. Acest drept se poate exercita doar în condițiile si termenele legii - de exemplu, nu puteti sa ne cereti sa stergem datele dumneavoastra daca exista o factura emisa catre dumneavoastra. Suntem obligati sa respectam legea care prevede arhivarea documentelor fiscale.
 • de a vă adresa justiției în cazul în care s-au constatat încălcări ale legislației în materie de protectia si prelucrarea datelor personale.

 

Prin crearea unui cont de client pe unul dintre site-urile ACS INSTAL SRL si/sau prin efectuarea unei comenzi catre ACS INSTAL SRL, indiferent daca este comanda facuta pe acest site, pe mail-ul firmei noastre sau telefonic, clientul declara ca a citit, accepta si este de acord in totalitate si fara rezerve cu toate prevederile expuse in aceasta Politica privind datele personale, precum si cu Termenii si conditii de utilizare prezentati pe site.