.../

Acasa

banner

Conditii de livrare si retur

Termenul de livrare va fi comunicat de unul dintre operatorii nostri in momentul confimarii comenzii. Detalii specifice legate de livrare veti gasi si in descrierea de la produse.

Dupa efectuarea comenzii online, unul din operatorii nostri va lua legatura telefonic cu dumneavoastra pentru confirmarea datelor.

Data livrarii va fi confirmata telefonic sau prin e-mail.

Livrarile prin Curierat Rapid se efectueaza doar in localitatile in care curieratul nu solicita plata km. suplimentari.

Livrarea comenzii

Livrarea exacta a comenzilor va fi confirmata telefonic si de catre Curierul Rapid in ziua in care ajunge la dumneavoastra.

Cum returnezi produsele  vandute de SC ACS INSTAL SRL.

Returul produselor  in cativa pasi:
1.    Completati  formular de retur de mai jos, asigurandu-va ca produsul pe care vreti sa il returnati indeplineste conditiile de retur de mai jos

2.    Dupa aprobarea cererii de retur vom  trimite curierul la dumneavoastra sa ridice produsul pe care vreti sa il returnati.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele:
–    Puteti sa returnati orice produs in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care a fost livrat de catre curier.
–    Cand il returnati, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit. 

Costul de transport pentru retur este 14.99 lei.

Returul produselor in cativa pasi:

1. Completati  acest formular de retur, asigurandu-va ca produsul pe care vreti sa il returnati indeplineste conditiile de retur
2.    Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la dumneavoastra  sa ridice produsul pe care vreti sa il returnati.

Pentru  rambursarea sumei platite la cumparare,daca produsul pe care l-ati returnat indeplineste conditiile de retur, va vom returna banii in contul specificat de dumneavoastra in formularul de retur sau pe card, daca ati platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul dumneavoastra in maxim 14 zile calendaristice.

Daca alegeti sa returnati produsul completand formularul de retur, vom trimite curierul sa preia produsul de la dumneavoastra. Costul de transport pentru retur este 14.99 lei.

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:


Puteti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care au fost livrate de curier, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii produsului.

Puteti returna orice produs pe care il primiti cu defect de fabricatie, in termen de 14 de zile de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dumneavoastra: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnati produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care au fost livrate.

Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Verificati mai jos care sunt conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsul dumneavoastra.

Produse pentru climatizare si boilere
–    Aceste produse pot fi returnate  doar completand formularul de retur.
–    Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sigilat si insotit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat.

Sport si activitati in aer liber
–    Puteti returna orice produs din aceasta categorie daca nu l-ati folosit, insotit de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate

Produse pentru iluminat si electrice
–    Aceste produse pot fi returnate  doar completand formularul de retur.
–    Puteti returna aceste produse doar daca sunt sigilate

Produse pentru gradinarit
–     Aceste produse pot fi returnate  doar completand formularul de retur.
–    Puteti returna produsele pentru gradinarit, mobilierul de gradina, gratarele si accesoriile doar daca sunt sigilate

Scule electrice si unelte
–    Aceste produse pot fi returnate  doar completand formularul de retur.

–    Puteti returna aceste produse doar daca sunt sigilate

Auto
–    Aceste produse pot fi returnate  doar completand formularul de retur.
–    Puteti returna anvelopele, jantele, produsele de electrica auto, cele de intretinere & cosmetic auto daca nu le-ati folosit, insotite de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate

Retelistica si produse de supraveghere

 –    Aceste produse pot fi returnate  doar completand formularul de retur.

–    Puteti returna aceste produse doar daca sunt sigilate

Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie
–    Produsele din aceasta categorie, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea dumneavoastra si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.