.../

Acasa

banner

Principii generale
Site-ul www.acsinstal.ro este proprietatea firmei SC ACS Instal SRL, RO24579350, J35/3590/2008 din Timisoara, str. Zanoaga nr.3 .

Sc ACS Instal S.R.L. urmareste satisfactia clientului si punerea la dispozitie a produselor sale in conditii optime pentru informare si achizitionarea online.
 

Corectitudinea informatiilor

Preturile si informatiile de pe site sunt corecte si de actualitate, relevante pentru momentul si durata existentei lor pe site. In conformitate cu legea, ne rezervam dreptul de a modifica informatiile de pe site, oricand va fi necesar si fara informare prealabila. Preturile, informatiile si ofertele aflate in acest moment pe acest site corecteaza, inlocuiesc si/sau anuleaza orice alte informatii aparute la o data anterioara pe acest site, sau pe alte site-uri sau sub orice alta forma.

 
Toate informatiile de pe site sunt corecte, de actualitate si se refera la momentul si durata existentei lor pe site. Informatiile scrise pe site primeaza in fata oricarei informatii verbale (telefonice). Nu este si nu poate fi considerat motiv de reclamatie impresia sau parerea cum ca telefonic sau verbal ar fi fost prezentate alte informatii, contrare sau diferite de cele scrise pe site, indiferent daca se refera la trecut sau prezent.


Comenzi, plata, livrare, costuri

Va rugam sa vedeti toate informatiile pe paginile de comanda, plata si livrare.


 
Date personale
Nu cerem si nu avem nevoie de nici un fel de informatie in afara de cele specificate clar in legislatia romana si absolut necesare pentru emiterea in conditii legale a facturii fiscale.
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite DOAR in scopul prelucrarii comenzii si emiterii facturii si nu vor fi cedate niciodata, sub nici un motiv,  niciunei terte parti in scopuri publicitare, fara acordul dumneavoastra specific, in scris.
 
Conditii de returnare
Va rugam sa vedeti toate informatiile pe pagina de livrare si retur.
 

Pentru noi, o comanda expediata si neridicata inseamna costuri de transport dublate (dus-intors) pe care le vom recupera pe cai legale de la clientul de rea credinta. De asemenea, vom cere si daune morale pentru stresul provocat angajatilor nostri de catre persoana care comanda si refuza ridicarea coletului. Toate daunele obtinute astfel se doneaza imediat, in fata instantei, catre asociatii de binefacere.
 
Drepturi rezervate ©  / Copyright
Se interzice preluarea informatiilor text sau imagine de pe acest site in scopuri comerciale fara acordul scris al proprietarului.

 

Prin efectuarea unei comenzi catre firma noastra, indiferent daca este comanda facuta pe acest site, pe mail-ul firmei noastre sau telefonic, clientul declara ca a citit, accepta si este de acord in totalitate si fara rezerve cu politica firmei noastre, cu termenii si conditiile de utilizare prezentati pe site. De asemenea, clientul declara ca este de buna credinta si ca va receptiona si achita comanda, precum si ca va inlesni (sau nu va ingreuna) livrarea comenzii de catre firma de curierat.

 

 

Drepturi rezervate S.C. ACS Instal SRL © Se interzice preluarea informatiilor text sau imagine de pe acest site in scopuri comerciale fara acordul scris al S.C. ACS INSTAL s.r.l.

Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor  ;  Tel ANPC : 0219551