.../

Acasa

banner

Produse noi

 • Izolator semnal RH18-2

  494,65 lei

  Izolatorul fără energie auxiliară RH 18 este utilizat pentru izolarea galvanică a semnalelor standard 0(4)...20mA. Datorită fiabilității sale ridicate, designului extrem de compact și designului optimizat din punct de vedere al costurilor, RH 18 este prima alegere din clasa sa!

  O mulțime de detalii utile: Datorită adâncimii sale extrem de scăzute, de doar 60 mm, RH 18 poate fi instalat și în cutii de borne standard ieftine, cum ar fi cele folosite adesea pentru punctele de măsurare descentralizate. Carcasa modulară îngustă de 11,2 mm pentru 1 sau 2 canale economisește spațiu considerabil pe șina top-hat.

 • Izolator semnal RH18-1

  360,23 lei

  Izolatorul fără energie auxiliară RH 18 este utilizat pentru izolarea galvanică a semnalelor standard 0(4)...20mA. Datorită fiabilității sale ridicate, designului extrem de compact și designului optimizat din punct de vedere al costurilor, RH 18 este prima alegere din clasa sa!

  O mulțime de detalii utile: Datorită adâncimii sale extrem de scăzute, de doar 60 mm, RH 18 poate fi instalat și în cutii de borne standard ieftine, cum ar fi cele folosite adesea pentru punctele de măsurare descentralizate. Carcasa modulară îngustă de 11,2 mm pentru 1 sau 2 canale economisește spațiu considerabil pe șina top-hat.

 • Izolator semnal RN28

  505,40 lei

  Amplificatorul standard de izolare a semnalului RN 28 este utilizat pentru izolarea galvanică și conversia semnalelor standard 0 ... 20 mA, 4 ... 20 mA și 0 ... 10 V. Datorită fiabilității sale ridicate, designului extrem de compact și designului optimizat din punct de vedere al costurilor, RN 28 este prima alegere din clasa sa!

   

  O mulțime de detalii utile: Datorită adâncimii sale extrem de reduse, de doar 60 mm, RN 28 poate fi instalat și în cutii de borne standard ieftine, cum ar fi cele folosite adesea pentru punctele de măsurare descentralizate. Un pieptene de comutare pentru alimentarea auxiliară asigură o instalare rapidă și rentabilă. Carcasa modulară îngustă de 11,2 mm economisește spațiu considerabil pe șina top-hat.

 • Izolator semnal RN2000

  897,90 lei

  Amplificatorul standard de izolare a semnalului RN 2000 este utilizat pentru izolarea galvanică și conversia semnalelor standard de 0 ... 20 mA, 4 ... 20 mA și 0 ... 10 V. Poate fi utilizat în mod flexibil datorită comutării intervalului de măsurare calibrat, noii surse de alimentare universale și designului compact. Fiabilitatea ridicată și separarea sigură sunt alte caracteristici care contribuie la funcționarea fără probleme a sistemului.

 • Izolator semnal RN20xx

  709,72 lei

  Amplificatorul standard de izolare a semnalului RN 20xx este utilizat pentru izolarea galvanică și conversia semnalelor standard 0 ... 20 mA, 4 ... 20 mA și 0 ... 10 V. Datorită noii surse de alimentare universale și designului compact, poate fi utilizat în mod flexibil. Fiabilitatea ridicată și separarea sigură sunt alte caracteristici care contribuie la funcționarea fără probleme a sistemului.

 • Izolator semnal RN2400

  645,20 lei

  Amplificatorul standard de izolare a semnalului RN 2400 este utilizat pentru izolarea galvanică a semnalelor standard industriale. Poate fi utilizat flexibil datorită ajustării distanței de măsurare zero/span din față, noii surse de alimentare universale și designului compact. Fiabilitatea ridicată și separarea sigură sunt alte caracteristici care garantează funcționarea fără probleme a sistemului.

 • Izolator semnal RN2300

  725,85 lei

  Amplificatorul standard de izolare a semnalului RN 2300 este utilizat pentru izolarea galvanică a semnalelor standard industriale. Poate fi utilizat flexibil datorită ajustării distanței de măsurare zero/span din față, noii surse de alimentare universale și designului compact. Fiabilitatea ridicată și separarea sigură sunt alte caracteristici care garantează funcționarea fără probleme a sistemului.

 • Izolator semnal RN25000

  575,30 lei

  mplificatorul standard de izolare a semnalului R6N 25000 este utilizat pentru izolarea galvanică și conversia semnalelor standard 0/4 ... 20 mA, 0/1 ... 5 V și 0/2 ... 10 V. Poate fi utilizat în mod flexibil datorită comutării intervalului de măsurare calibrat, noii surse de alimentare universale și designului compact. Fiabilitatea ridicată și separarea sigură sunt alte caracteristici care contribuie la funcționarea fără probleme a sistemului. Zonele de intrare și ieșire ale RN 25000 pot fi comutate cu ușurință folosind un comutator DIP.  

 • Distribuitor semnal RN21000

  666,70 lei

  Divizorul/Repetatorul de semnal RN 21000 este utilizat pentru

  izolarea, conversia și distribuția de 0/4 ... 20 mA,

  Semnale standard 0/1 ... 5 V și 0/2 ... 10 V.

 • Traductor masurare universal RT45000

  736,60 lei

  Traductorul de măsurare universal programabil RT 45000 este utilizat pentru înregistrarea semnalelor de proces industrial. Convertește valorile măsurate de la senzorii Pt, Ni, KTY sau TC, precum și potențiometrele, rezistența și semnalele mV la intrare în semnale standard.

 • Traductor masurare temperatura RR49

  526,91 lei

  Traductorul de măsurare a temperaturii RR 49 convertește valorile măsurate ale senzorului Pt în

  semnale standard de 0 ... 20 mA, 4 ... 20 mA, 0 ... 5 V sau 0 ... 10 V și pune la dispoziție aceste potențiale -liber la iesire.

 • Traductor masurare temperatura RR48

  526,91 lei

  Cu transmițătorul de temperatură RR 48, Relmatic extinde gama de produse de componente tehnologice de interfață compacte și rentabile. Traductorul de măsurare a temperaturii RR 48 convertește valorile măsurate ale senzorului Pt în semnale standard de 0 ... 20 mA, 4 ... 20 mA, 0 ... 5 V sau 0 ... 10 V și le pune la dispoziție potențial- liber la ieșire. 

 • Traductor masurare rezistenta RR41

  575,30 lei

  Traductorul de măsurare a rezistenței RR 41 convertește valorile măsurate de la senzorii de rezistență în semnale standard și le face disponibile fără potențial la ieșire.

   

  Pentru aplicațiile în care este necesar un singur domeniu de măsurare, traductorul de măsurare RR 41 oferă o alternativă rentabilă.

  Un pieptene comutator pentru sursa de alimentare asigură o instalare rapidă și ușoară. Carcasa modulară îngustă de 11,2 mm economisește spațiu considerabil pe șina top-hat. Dacă este necesar, reglarea distanței de măsurare este posibilă pe potențiometrele zero/span din spatele capacului frontal.

 • Transmitator temperatura RR4700

  693,59 lei

  Traductorul de măsurare a temperaturii RR 4700 convertește valorile măsurate ale senzorului Pt într-o manieră liniară de temperatură în semnale standard de 0/4 ... 20 mA sau 0 ... 5/10 V. Poate fi utilizat în mod flexibil datorită opțiunilor extinse de configurare, noii surse de alimentare universale și designului compact. Fiabilitatea ridicată și separarea sigură a 3 porturi sunt alte caracteristici care garantează funcționarea fără probleme a sistemului.

   

  Parametrizarea intrării de măsurare în domeniul de la -100 °C la +600 °C și ieșirea pot fi comutate cu ușurință folosind comutatoarele DIP. Potențiometrele zero/span de pe partea frontală a dispozitivului oferă posibilitatea de a regla cu ușurință domeniul de măsurare.

 • Transmitator potentiometru RR4310

  623,69 lei

  Traductorul de măsurare potențiometru RR 4310 este utilizat pentru izolarea galvanică și conversia semnalelor de control potențiometrice. Poate fi utilizat în mod flexibil datorită comutării simple a semnalului de ieșire, noii surse de alimentare universale și designului compact. 

  Carcasa modulară îngustă de 12,5 mm economisește spațiu în dulapul de comandă și face instalarea mai ușoară datorită terminalelor practice de conectare.

  Cu noua sursă de alimentare universală pentru 20 ... 253 V AC/DC, RR 4310 poate fi utilizat pe toate rețelele de alimentare din întreaga lume. Eficiența ridicată împiedică în mod semnificativ dispozitivul să se încălzească. Pe partea frontală a dispozitivului este prevăzut un LED verde pentru a monitoriza sursa de alimentare.

 • Izolator RC52500

  618,31 lei

  Izolatorul de alimentare RC 52500 este utilizat pentru alimentarea și izolarea traductoarelor inteligente de măsurare cu 2 fire. Furnizează traductorul de măsurare cu energie auxiliară și transmite semnalul de măsurare cu mare precizie la ieșire într-un mod izolat galvanic. Pe lângă semnalul analogic, RC 52500 transmite și protocoale de date pentru transmițătoarele HART. Permite comunicarea bidirecțională cu dispozitivul de câmp din orice punct al cablajului. Pieptenii de comutare conectabili pentru alimentarea auxiliară asigură o instalare rapidă și rentabilă.

 • Izolator RC52100

  545,73 lei

  Izolatorul de alimentare RC 52100 este utilizat pentru alimentarea și izolarea traductoarelor de măsurare cu 2 și 3 fire. Furnizează traductorul de măsurare cu energie auxiliară și transmite semnalul de măsurare cu mare precizie la ieșire într-un mod izolat galvanic. Poate fi utilizat în mod flexibil datorită comutării intervalului de măsurare calibrat și designului compact. Fiabilitatea ridicată și separarea sigură sunt alte caracteristici care contribuie la funcționarea fără probleme a sistemului. Zonele de intrare și ieșire ale RC 52100 pot fi comutate cu ușurință folosind un comutator DIP.

 • Izolator RC58

  500,03 lei

  Cu izolatorul pasiv de alimentare RC 58, Relmatic extinde gama de produse de componente tehnologice de interfață compacte și rentabile.

   

  Izolatorul pasiv de alimentare RC 58 este utilizat pentru alimentarea traductoarelor de măsurare cu 2 fire. Alimentarea de 24 V de la sistemul de comandă este transmisă izolat galvanic la traductorul de măsurare cu 2 fire cu o cădere scăzută de tensiune. Datorită fiabilității sale ridicate, designului extrem de compact și designului optimizat din punct de vedere al costurilor, RC 58 este prima alegere din clasa sa!

 • Izolator RB64000

  720,47 lei

  Amplificatorul de izolare universal RB 64000 este utilizat pentru izolarea galvanică și conversia semnalelor standard bipolare și unipolare ale industriei. Datorită comutării simple a intervalului a celor 144 de combinații de semnal comutabile posibile, calibrate și a designului compact, acesta poate fi utilizat în mod flexibil. Fiabilitatea ridicată și separarea sigură sunt alte caracteristici care fac ca RB 64000 să fie de neegalat. Frecvența de tăiere poate fi ajustată la sarcina de măsurare folosind un comutator DIP. Pieptenii de comutare conectabili pentru alimentarea auxiliară asigură o instalare rapidă și rentabilă. 

 • Izolator RB6250

  1.231,25 lei

  Carcasa modulară îngustă de 12,5 mm economisește spațiu în dulapul de comandă și face instalarea mai ușoară datorită terminalelor practice de conectare. O eliberare simplă a carcasei este prevăzută pentru reglare, ceea ce face ca toate comenzile să fie accesibile pe șina de top.

   

  Cu noua sursă de alimentare universală pentru 20 ... 253 V AC/DC, RB 6200 poate fi utilizat pe toate rețelele de alimentare din întreaga lume. Eficiența ridicată împiedică în mod semnificativ dispozitivul să se încălzească. Acest lucru se reflectă în fiabilitatea extrem de ridicată și stabilitatea pe termen lung. Pe partea frontală a dispozitivului este prevăzut un LED verde pentru a monitoriza sursa de alimentare.

 • Izolator RB6200

  1.172,11 lei

  Carcasa modulară îngustă de 12,5 mm economisește spațiu în dulapul de comandă și face instalarea mai ușoară datorită terminalelor practice de conectare. O eliberare simplă a carcasei este prevăzută pentru reglare, ceea ce face ca toate comenzile să fie accesibile pe șina de top.

   

  Cu noua sursă de alimentare universală pentru 20 ... 253 V AC/DC, RB 6200 poate fi utilizat pe toate rețelele de alimentare din întreaga lume. Eficiența ridicată împiedică în mod semnificativ dispozitivul să se încălzească. Acest lucru se reflectă în fiabilitatea extrem de ridicată și stabilitatea pe termen lung. Pe partea frontală a dispozitivului este prevăzut un LED verde pentru a monitoriza sursa de alimentare.

 • Izolator RB68

  634,44 lei

  O mulțime de detalii utile: Datorită adâncimii sale extrem de scăzute, de doar 60 mm, RB 68 poate fi instalat și în cutii de borne standard ieftine, cum ar fi cele folosite adesea pentru punctele de măsurare descentralizate. Un pieptene de comutare pentru alimentarea auxiliară asigură o instalare rapidă și rentabilă. Carcasa modulară îngustă de 11,2 mm economisește spațiu considerabil pe șina top-hat.

   

  Procesarea semnalului analogic garantează valori măsurate precise cu un timp scurt de setare și o reprezentare excelentă a semnalului la ieșire - și asta cu o robustețe de neegalat și o stabilitate pe termen lung a căilor de izolație în viața industrială dificilă de zi cu zi.

 • Izolator sunturi RS75000

  720,47 lei

   Poate fi utilizat în mod flexibil datorită comutării intervalului de măsurare calibrat și designului compact. Fiabilitatea ridicată și separarea sigură sunt alte caracteristici care fac ca RS 75000 să fie de neegalat. O cheie de comandă poate fi utilizată pentru a specifica intervalele de măsurare dorite de intrare și ieșire, la care dispozitivul este livrat reglat din fabrică. O cheie de comandă poate fi utilizată pentru a specifica intervalele de măsurare dorite de intrare și ieșire, la care dispozitivul este livrat reglat din fabrică. Acestea pot fi reconfigurate cu ușurință în orice moment folosind un comutator DIP.

 • Izolator sunturi RS7200

  1.198,99 lei

  RS 7200 este utilizat pentru izolarea electrică și conversia tensiunilor de derivație bipolare și unipolare. Poate fi utilizat în mod flexibil datorită comutării simple a intervalului de măsurare, noii surse de alimentare universale și designului compact. Fiabilitatea ridicată și separarea sigură sunt alte caracteristici care fac ca RS 7200 să fie de neegalat.

  O cheie de comandă poate fi utilizată pentru a specifica intervalele de măsurare dorite de intrare și ieșire, la care dispozitivul este livrat reglat din fabrică. Acestea pot fi reconfigurate cu ușurință în orice moment folosind un comutator DIP.

 • Monitor de curent RG3300

  602,18 lei

  Opțiuni cuprinzătoare de parametrizare

  Mesaj de valoare limită Min/Max comutabil, punct de comutare și histerezis reglabil

  2 contacte releu cu capacitate mare de comutare

  contacte cu comutare cu capacitate de comutare de 6 A

  Izolare  cu 4 porturi

  Protecție fiabilă împotriva erorilor de măsurare cauzate de problemele de împământare și transferul de tensiune de interferență

  Parametrizare simplă și reglare prin afișarea stării de comutare pe partea frontală

  Separare sigură între toate circuitele

  Protejează personalul de întreținere și dispozitivele ulterioare împotriva tensiunii nepermis de înalte 

  utilizare nerestricționată datorită sursei de alimentare 24VAC/DC

  aplicabilă universal pentru toate sarcinile de măsurare și industriale

 • Releu industrial RE403ALTU

  34,54 lei

  Releul industrial clasic cu priză cu 11 pini este înlocuit din ce în ce mai mult cu releul industrial mic, mai subțire. Pe langa dimensiunea si pretul mai ieftin, are si avantajul in plus ca are 4 contacte comutatoare. Chiar și versiunea standard a releelor ​​industriale mici include un afișaj de stare de comutare mecanic și optic (LED), precum și un circuit de protecție (diodă cu roată liberă) pentru bobinele DC. Butonul de testare integrat, blocabil, permite testarea unui sistem foarte usor in timpul punerii in functiune sau atunci cand este nevoie de service.Pe langa soclul standard cu surub, exista si cele cu separare logica si baze cu terminale cu arc din care sa aleaga. Toate bazele pot fi echipate cu module de circuit suplimentare.

 • Releu industrial RE409ALTU

  36,43 lei

  Releul industrial clasic cu priză cu 11 pini este înlocuit din ce în ce mai mult cu releul industrial mic, mai subțire. Pe langa dimensiunea si pretul mai ieftin, are si avantajul in plus ca are 4 contacte comutatoare. Chiar și versiunea standard a releelor ​​industriale mici include un afișaj de stare de comutare mecanic și optic (LED), precum și un circuit de protecție (diodă cu roată liberă) pentru bobinele DC. Butonul de testare integrat, blocabil, permite testarea unui sistem foarte usor in timpul punerii in functiune sau atunci cand este nevoie de service.Pe langa soclul standard cu surub, exista si cele cu separare logica si baze cu terminale cu arc din care sa aleaga. Toate bazele pot fi echipate cu module de circuit suplimentare.

 • Releu industrial RE403DVTU

  36,43 lei

  Releul industrial clasic cu priză cu 11 pini este înlocuit din ce în ce mai mult cu releul industrial mic, mai subțire. Pe langa dimensiunea si pretul mai ieftin, are si avantajul in plus ca are 4 contacte comutatoare. Chiar și versiunea standard a releelor ​​industriale mici include un afișaj de stare de comutare mecanic și optic (LED), precum și un circuit de protecție (diodă cu roată liberă) pentru bobinele DC. Butonul de testare integrat, blocabil, permite testarea unui sistem foarte usor in timpul punerii in functiune sau atunci cand este nevoie de service.Pe langa soclul standard cu surub, exista si cele cu separare logica si baze cu terminale cu arc din care sa aleaga. Toate bazele pot fi echipate cu module de circuit suplimentare.

 • Prize pentru relee industriale mici PYF14BE3CC

  41,64 lei

  Baza standard cu terminale cu arc:

  PYF14BE3CC

 • Prize pentru relee industriale mici PYF14BE3

  20,82 lei

  Baza standard cu terminale cu șurub:

  PYF14BE3

 • Prize pentru relee industriale mici PYF14BE

  17,98 lei

  Baza standard cu terminale cu șurub:

  PYF14BE, livrare inclusiv etichetă

 • Releu de cuplare KRTWC124D

  84,69 lei

  KRTWT124D este proiectat special pentru sarcini cu curenți mari de pornire. Releul are un contact din wolfram și, prin urmare, poate comuta vârfuri de pornire de până la 165 A (20 ms) fără ca contactele să se lipească.

  Releul de cuplare modular constă din releul RTS3T024 cu 1 contact de fermă 16A/250VAC, baza de conectare PI50BE3CC cu conexiuni cu arc și separare logică, o plăcuță de identificare, suportul de reținere RT16016 și modulul de conectare LMCF cu LED și diodă de roată liberă.

 • Releu de cuplare KRTWT124D

  74,76 lei

  KRTWT124D este proiectat special pentru sarcini cu curenți mari de pornire. Releul are un contact din wolfram și, prin urmare, poate comuta vârfuri de pornire de până la 165 A (20 ms) fără ca contactele să se lipească.

  Releul de cuplare modular este format din releul RTS3T024 cu 1 contact de fermă 16A/250VAC, baza PI50BE3 cu conexiuni cu șuruburi, o plăcuță de identificare, suportul de reținere RT16016 și modulul LMCF cu LED și diodă de rulare liberă.

 • Releu de cuplare KRTWS124D

  74,76 lei

  KRTWS124D este proiectat special pentru sarcini cu curenți mari de pornire. Releul are un contact din wolfram și, prin urmare, poate comuta vârfuri de pornire de până la 165 A (20 ms) fără ca contactele să se lipească.

  Releul de cuplare modular constă din releul RTS3T024 cu 1 contact de fermă 16A/250VAC, baza de conectare PI50BE cu conexiuni cu șuruburi, o plăcuță de identificare, suportul de reținere RT16016 și modulul de conectare LMCF cu LED și diodă de rulare liberă.

 • Releu de cuplare KEZS1230A

  64,82 lei

  Releul de cuplare modular constă din releul EZSS1230A cu 1 contact comutator 16A/250VAC, baza de conectare PI50BE cu conexiuni cu șuruburi, o plăcuță de identificare, suportul de reținere RT16016 și modulul de conectare LMEN cu LED.

 • Releu de cuplare KEZS124A

  63,40 lei

  Releul de cuplare modular constă din releul EZSS124A cu 1 contact comutator 16A/250VAC, baza de conectare PI50BE cu conexiuni cu șuruburi, o etichetă, suportul de reținere RT16016 și modulul de conectare LMEL cu LED.