.../

Acasa

banner

Relee de control

Filtre active

 • Releu supraveghere WZR-1

  279,43 lei

  Modulul de monitorizare watchdog cu 1 canal WZR-1 monitorizează semnalele pulsatoare watchdog de la comenzi precum un PLC. Se monitorizează atât marginea negativă, cât și cea pozitivă. Acest lucru asigură că dacă contactul cade, se lipește sau se blochează, semnalul watchdog este evaluat ca o eroare. Dacă este detectată o eroare, contactul WZR-1 se oprește.

  WZR-1 poate fi folosit ca un singur dispozitiv pentru monitorizarea simplă a câinelui de pază sau în combinație cu modulele de monitorizare analogice și digitale cu funcții speciale WDA-1 și WDR-2 pentru a configura funcționarea automată de urgență.

 • Releu termistor TKR-2

  418,29 lei

  Releul termistor/termistor PTC TKR-2 este utilizat pentru a monitoriza temperatura înfășurării motoarelor. Suprasarcina termică poate apărea din cauza supraîncărcării mecanice pe arbore sau când funcționează cu subtensiune. Temperatura înfășurării este înregistrată prin modificarea rezistenței senzorilor PTC (rezistoare cu termistor) încorporați în înfășurări sau a poziției contactelor termice. Circuitul senzorului PTC este monitorizat pentru întreruperi ale cablurilor și scurtcircuite.