.../

Acasa

banner

Module analogice

Filtre active

 • Modul analog WDA-1

  362,74 lei

  Modul de cuplare watchdog analog cu acțiune de comutare predefinită în cazul unei erori de control

  Modulul de cuplare analog inteligent cu funcție watchdog WDA-1 monitorizează și funcția comenzilor, cum ar fi un PLC. Dacă semnalul continuu (watchdog) al unui controler scade, modulul de cuplare interpretează acest lucru ca o defecțiune a controlerului și comută la un semnal analogic definit 0 – 10 V sau oprit.

  Modulul suplimentar WZR-1 este disponibil pentru semnalele pulsatoare watchdog

 • Modul de cuplare KBA-1

  198,38 lei

  În automatizarea clădirilor, precum și în controlul proceselor, este foarte practic să porniți sau să opriți un semnal analogic fără controler în timpul punerii în funcțiune și întreținerii cu un transmițător de valoare analogică sau un transmițător variabil manipulat. Aceasta înseamnă, de exemplu, operarea unei supape, a clapei de amestecare, a valorilor temperaturii etc. în modul manual. Feedback-ul comutatorului informează controlerul dacă modulul de cuplare este în modul automat sau manual.

  Modulul de cuplare KBA-1 conține o intrare de semnal 0-10V și o ieșire de semnal 0-10V, care este controlată prin modul automat sau variabila manipulată este setată în modul manual cu ajutorul potențiometrului din față.