AERASGARD® FSFTM-CO2 - Modbus / P - Senzor de interior pentru detectie CO2

2.457,10 lei
cu TVA

Produsul se aduce la comanda!

Echipament
Cantitate

Senzorul de cameră și traductorul de măsurare AERASGARD® FSFTM - CO2 - Modbus din carcasa interioară, opțional cu potențiometru, sunt utilizate pentru a măsura conținutul de CO2, umiditatea relativă și temperatura aerului și pentru reglarea punctului de referință. Valorile măsurate sunt interogate prin interfața Modbus.

Conținutul de CO2 din aer este măsurat folosind un senzor optic NDIR (tehnologie cu infraroșu nedispersiv). Un senzor digital, stabil pe termen lung este utilizat pentru măsurarea umidității și temperaturii. Umiditate relativă [% r. H.] este coeficientul presiunii parțiale a vaporilor de apă împărțit la presiunea vaporilor de saturație la temperatura gazului respectiv. Senzorul în perete este montat în programe de comutare de înaltă calitate, ideal pentru mărcile Gira, Berker, Merten, Jung, Siemens sau Busch-Jaeger (utilizând adaptoare în perete, nu este posibilă ajustarea setpointului) fie individual, fie în combinație cu întrerupătoare de lumină, prize, etc.

Este utilizat în medii neagresive, fără praf, în tehnologii de refrigerare, aer condiționat și camere curate și în încăperi interioare, cum ar fi sufragerii, birouri, hoteluri etc.

1501-9226-6501-282

Fisa tehnica

Material
Material plastic
Senzori de proces
Temperatura
Umiditate