HYGRASGARD® KFTF - EtherCAT P - Senzor de umiditate

2.520,34 lei
cu TVA

Produsul se aduce la comanda!

Display
Cantitate

Senzor de umiditate și temperatură pentru conductă conectabil HYGRASGARD® KFTF - EtherCAT P cu conector plug-in M8 (codificat EtherCATP), compatibil Bluetooth, într-o carcasă din plastic rezistentă la impact cu șuruburi cu blocare rapidă, opțional cu / fără afișaj și grafic cu bare, cu filtru sinterizat din plastic (înlocuibil), incl. flanșă de montare.

Senzorul este utilizat pentru a detecta diferiți parametri în măsurarea umidității. Măsoară umiditatea relativă (0 ... 100% r.H.) și temperatura (–35 ... + 80 ° C) a aerului ambiant. Aceste măsuranzi sunt utilizate intern pentru a calcula alte valori de ieșire: umiditate absolută (0 ... 80g / m³), ​​raportul amestecului (0 ... 80g / kg), temperatura punctului de rouă (–20 ... + 80 ° C) și entalpia (0 ... 85kJ / kg) ignorând presiunea atmosferică a aerului. Un senzor digital stabil pe termen lung garantează rezultate exacte ale măsurătorilor. Senzorul este calibrat din fabrică.

Traductor de măsurare compatibil cu EtherCATP pentru cerințe industriale cu fiabilitate maximă: include integrarea PLC ușoară utilizând fișierul de configurare ESI al dispozitivului, diagnosticare (cum ar fi contorul de defecțiune al comunicării), opțiuni de setări avansate, acces la date istorice (min / max) și stabilirea serviciului senzorului interval. Opțional, cu afișaj mare iluminat (3 linii, programare personalizată în gama de 7 segmente și matrice de puncte) și grafic cu bare (7 cifre, LED-uri configurabile liber) pentru afișare grafică, de exemplu, ca indicator de semafor.

2003-4221-9100-001

Fisa tehnica

Material
Material plastic
Senzori de proces
Umiditate
Comunicare
Ether CAT

25 Produse din aceeasi categorie: