THERMASGARD® TM65 - EtherCAT P - Senzor de temperatura cu tija - Cu display

2.217,54 lei
cu TVA

Produsul se aduce la comanda!

Lungime tija
Cantitate

Traductor de măsurare a temperaturii în rețea cu tub senzor THERMASGARD® TM65 - EtherCAT P cu conector plug-in M8 (codificat EtherCATP), compatibil Bluetooth, într-o carcasă din plastic rezistentă la impact cu șuruburi cu blocare rapidă, opțional cu / fără afișaj și bar graph.

Senzorul de conductă este utilizat pentru a detecta temperatura în mediul lichid sau gazos. Folosiți manșoanele de imersiune din oțel inoxidabil pentru medii agresive. Este utilizat în aplicatii de inginerie de încălzire, ventilație și aer condiționat, conducte, sisteme de depozitare, stații de încălzire centrală compacte, sisteme de apă caldă și rece, sisteme de cicluri de ulei și lubrifiere, inginerie de mașini și sisteme și întregul sector industrial. Senzorul este calibrat din fabrică.

Traductor de măsurare compatibil cu EtherCATP pentru cerințe industriale cu fiabilitate maximă: include integrarea PLC ușoară utilizând fișierul de configurare ESI al dispozitivului, diagnosticare (cum ar fi contorul de defecțiune al comunicării), opțiuni de setări avansate, acces la date istorice (min / max) și stabilirea intervalului senzorului. Opțional, cu afișaj mare iluminat (3 linii, programare personalizată în gama de 7 segmente și matrice de puncte) și bar graph (7 cifre, LED-uri configurabile liber) pentru afișare grafică, de exemplu, ca indicator de semafor.

2001-4202-9100-011

Fisa tehnica

Material
Material plastic
Senzori de proces
Temperatura
Comunicare
Ether CAT

54 Produse din aceeasi categorie: